دانلود اموزش فیلم برتر

طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

 طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

طرز تهیه خامه کیک تولد

برای تهیه ی خامه کیک تولد،خامه, پودرقند,سفت کننده خامه و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه میزنیم و بعد از آن در یخچال به مدت 1 تا 2 ساعت میگذاریم و در پرف خامه را هم میگذاریم،تا خنک شود و بعد از آن از یخچال خارج میکنیم و با دور تند میزنیم تا خامه سفت شود

اگر خامه را زیاد بزنید زود میبرد و تبدیل به کره میشود.تا خامه سفت شود،طوری که روی خامه خطهای همزن بیفتد.یا خامه را از قبل بگذارید در یخچال تا خنک شود و بعد با سفت کننده خامه و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرید تقریبا 5 تا 6 دقیقه.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 1,950,000 ریال
(شامل 35% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 3,000,000 ریال
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Chocolate3_698843_1105.zip10 MB
Chocolate1_698843_8391.zip36.8 MB
Chocolate2_698843_8215.zip20 MB